Turvallisuuspalvelut

 

 

Turvallisuussuunnitelmat

Tapahtuman koosta riippumatta on tapahtumaturvallisuus hyvä huomioida jo heti tapahtuman suunnitteluvaiheesta alkaen. Halutessanne Paristo on mielellään mukana jo heti tapahtuman suunnitteluvaiheesta alkaen.
Turvallisuussuunnittelu aloitetaan kartoittamalla tapahtuman luonne ja mahdolliset turvallisuusriskit.
Teemme virallisen turvallisuussuunnitelman ja arvioinnin, että paljonko tapahtumassa tarvitaan järjestyksenvalvojia ja muuta turvallisuushenkilönkuntaa kuten esimerkiksi liikenteenohjaajia. Hoidamme myös sujuvasti viranomaisyhteistyön.

Olemme tehneet turvallisuussuunnitelmia jo yli 20 vuotta erilaisiin yleisötapahtumiin.

Turvallisuuspäälliköt ja esimiehet (Tapahtumaturvallisuus)

Pariston turvallisuuspäälliköiltä ja –esimiehiltä löytyy vankka kokemus tapahtumien turvallisuuden järjestämisestä ja johtohenkilöinä toimimisesta.


Järjestyksenvalvonta (Tapahtumaturvallisuus)

Järjestyksenvalvojamme edustavat tapahtuman asiakkaille aina tapahtuman järjestäjää ja tilaajaa.
Kaikki henkilömme ovat luvanvaraisia ja koulutettuja turvallisuusalan ammattilaisia.
Järjestyksenvalvojillamme on kokemusta isoista yleisötapahtumista kuten stadionkonsertit, jalkapallo-ottelut ja kaupunkitapahtumat.


Liikenteenohjaus

Liikennejärjestelyt kuten liikenteenohjaus järjestyy Paristolta sujuvasti. Henkilökunnallamme on vuosien ajalta kokemusta liikenteenohjaamisesta esimerkiksi kaupunkitapahtumista ja erilaisten rakennustyömaiden liikennejärjestelyiden hoitamisesta.


Naulakkohenkilökunta

Pariston osaava aulapalveluhenkilökunta on usein asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen tapahtumassanne. Iloiset asiakaspalvelun ammattilaisemme ottavat vieraat vastaan kohteliaasti ja huolehtivat heidän päällysvaatteistaan tapahtuman ajan.

Täytä tästä yhteydenottolomake ja vastaamme pikaisesti

 

Esimerkiksi HJK:n kotiotteluiden turvallisuudesta vastaa Tapahtumapalvelu Paristo Oy