Yleistä

  • Risto Niironen
  • 20/03/2013
  • Ylläpito

Muista tulla ajoissa paikalle, ota aina mukaasi järjestyksenvalvojakortti ja muista työvaatetusohjeet. Ota myös huomioon sääolosuhteet kun tulet töihin.

Työvuoroa varatessa kannattaa ottaa huomioon mitä Tapahtumainfon lisätietoa kohdassa lukee muun muassa siksi että tapahtumiin tarvitaan erilaista osaamista. On mahdollista, että ylläpitäjä joutuu poistamaan käyttäjän tekemän varauksen. Jos työvuoro varauksesi poistetaan, Paristo.fi ylläpito ilmoittamaan tästä sinulle sähköpostin välityksellä.

Turvapäälikkö kohdassa ilmoitettu henkilö on aina päävastuussa tapahtumassa. Kyseinen henkilö on aina muiden työntekijöiden ylin esimies. Tapahtumainfossa näytetään kunkin ryhmän tarve erikseen. Ryhmät ovat: Turvapäälikkö, Esimies, Toimintaryhmä, Järjestyksenvalvoja sekä Ulkopuolinen. Numerot ovat alustavia eivätkä välttämättä aina täsmää oikealla puolella näkyvien varaustietojen kanssa (varaukset). Yleisesti on tärkeintä että työntekijä tietää mihin ryhmään kuuluu ja lukee tapahtuman nimen alla olevan infotekstin.